+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Joštovka Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 18 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    82%
  • Komfort

    81%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemný personal a dobra snídaně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • vstřícný personál, u personálu mi nejde ohodnotit jako perfektní, ale chtěla bych dát 5 hvězdiček

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radislav Skrucaný

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
38 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
2
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
4
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme za udělené hodnocení. Ne vždy odepisuji, ale v tomto případě se to nedá. Jsme rádi za každou kritiku, která nás může posunout dále ve zlepšení našich služeb. Ale v tomto případě bychom se nezavděčili asi ničím. Pokud byl pán tak nespokojen, uvítala bych, kdyby to řekl osobně nám nebo napsal , co se mu konkrétně u nás nelíbilo. Z toho se pak můžeme poučit.

Vladimír Dufek

podróżujący w pojedynkę, 20.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lenka Řeháková

para, 13.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Příjemný peronál, klid.

  • Ne příliš vhodné a pohodlné parkování.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
46 %
  • Vrele prijeti personalem, doporuceni mist na parkovani

  • Chybejici doplnky v koupelne, gely, sampon, kosmeticke potreby, kapesniky. Casti skrini byly rozbite....ocividne uz delsi dobu

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
2
Cena/kvalita
1
Penzion Joštovka replied to this review.
Prvotně děkujeme za recenzi i negativní hodnocení, je pro nás motivací ke zlepšení. Musíme se ale ohradit k negativnímu hodnocení, které není zcela pravdivé.
Kapesníčky a tekutá mýdla poskytujeme standardně a šampon bychom klientovi na požádání samozřejmě poskytli. Jelikož nejsme hotel, běžně tyto hygienické potřeby neposkytujeme. Dovolujeme si oponovat, že skříň byla rozbitá. Byla upadlá pouze úchytka od spodní zásuvky. To samozřejmě ihned napravíme.
Příště bychom ocenili, kdyby nám klienti své požadavky říkali osobně a ne prostřednictvím recenzí.

Jiří BERKOVEC

podróżujący w pojedynkę, 9.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Milá a příjemná obsluha, čistota, výbava pokoje.

  • Tentokrát jsem měl malý pokoj, ale tomu odpovídala i nižší cena.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pí. Kasková

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Klid, příjemné "domácí" prostředí. Líbila se mi poloha penzionu ve středu města v krásné historické části.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

PhDr. Renáta Julínková

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byla jsem jednoznačně spokojena, mimořádně oceňuji jak vzornou čistotu pokoje i koupelny, tak možnost dostat snídaňový balíček, pokud musím z penzionu odejít před dobou snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Pokorný

para, 13.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Strašně měké madrace...

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
10
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme za udělení recenze. Bohužel matrace je otázka vkusu každého z nás a ani já, jako majitelka se nikde jinde nevyspím, než ve vlastní posteli. Musím ale říci, že za 9 let naší existence jste první, kdo se na našich matracích špatně vyspal.

Václava

grupa przyjaciół, 6.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Klidná ulice, čistota ,příjemný personál.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

p. Likař

podróżujący w pojedynkę, 24.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra

podróżujący w pojedynkę, 27.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • penzion je velmi vkusný, čistý, personál velmi příjemný

  • vadí mi "skromnost snídaní" Myslím si, že pokud by byly k dispozici smažená nebo vařená vejce popř. párky bylo by to hned lepší :-)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme velice za pozitivní i negativní komentář. Ze všeho se rádi poučíme. V tomto případě musím napsat, že nevlastníme restaurační kuchyň, tudíž nám hygienická stanice podávání teplých snídaní výslovně zakazuje. Proto můžeme servírovat pouze studený bufet. Děkujeme za pochopení. Tým penzionu Joštovka

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Útulno,čisto,vstřícný personál,vynikající snídaně,pohodlná postel,teplo v koupelně

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Roman Skaba

podróżujący w pojedynkę, 12.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Maximální spokojenost,klid ,rodinné prostředí a hlavně velmi milá obsluha ,která umí poradit a pomoc. Rád se vrátím Skaba

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lumír Šiška

podróżujący w pojedynkę, 23.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Klidné, příjemné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

. Chejn

podróżujący w pojedynkę, 17.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Byl jsem velmi spokojen, vzhledem k tomu, že penzion se nachází v centru a jeho služby jsou ve výborné kvalitě.Často cestuji a vždy dávám přednost menším ubytovacím zařízením, kde je příjemnější atmosféra

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Milada Charvátová

rodzina z małym dzieckiem, 9.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.