+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Joštovka Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

by 18 reviews

  • Personal

    96%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    81%
  • Preis-leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 18.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemný personal a dobra snídaně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 16.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • vstřícný personál, u personálu mi nejde ohodnotit jako perfektní, ale chtěla bych dát 5 hvězdiček

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radislav Skrucaný

Einzelreisende, 15.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
38 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
2
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
4
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme za udělené hodnocení. Ne vždy odepisuji, ale v tomto případě se to nedá. Jsme rádi za každou kritiku, která nás může posunout dále ve zlepšení našich služeb. Ale v tomto případě bychom se nezavděčili asi ničím. Pokud byl pán tak nespokojen, uvítala bych, kdyby to řekl osobně nám nebo napsal , co se mu konkrétně u nás nelíbilo. Z toho se pak můžeme poučit.

Vladimír Dufek

Einzelreisende, 20.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lenka Řeháková

Älteres Paar, 13.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Příjemný peronál, klid.

  • Ne příliš vhodné a pohodlné parkování.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 5.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
46 %
  • Vrele prijeti personalem, doporuceni mist na parkovani

  • Chybejici doplnky v koupelne, gely, sampon, kosmeticke potreby, kapesniky. Casti skrini byly rozbite....ocividne uz delsi dobu

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
2
Cena/kvalita
1
Penzion Joštovka replied to this review.
Prvotně děkujeme za recenzi i negativní hodnocení, je pro nás motivací ke zlepšení. Musíme se ale ohradit k negativnímu hodnocení, které není zcela pravdivé.
Kapesníčky a tekutá mýdla poskytujeme standardně a šampon bychom klientovi na požádání samozřejmě poskytli. Jelikož nejsme hotel, běžně tyto hygienické potřeby neposkytujeme. Dovolujeme si oponovat, že skříň byla rozbitá. Byla upadlá pouze úchytka od spodní zásuvky. To samozřejmě ihned napravíme.
Příště bychom ocenili, kdyby nám klienti své požadavky říkali osobně a ne prostřednictvím recenzí.

Jiří BERKOVEC

Einzelreisende, 9.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Milá a příjemná obsluha, čistota, výbava pokoje.

  • Tentokrát jsem měl malý pokoj, ale tomu odpovídala i nižší cena.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pí. Kasková

Einzelreisende, 10.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Klid, příjemné "domácí" prostředí. Líbila se mi poloha penzionu ve středu města v krásné historické části.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

PhDr. Renáta Julínková

Einzelreisende, 18.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byla jsem jednoznačně spokojena, mimořádně oceňuji jak vzornou čistotu pokoje i koupelny, tak možnost dostat snídaňový balíček, pokud musím z penzionu odejít před dobou snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Pokorný

Älteres Paar, 13.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Strašně měké madrace...

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
10
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme za udělení recenze. Bohužel matrace je otázka vkusu každého z nás a ani já, jako majitelka se nikde jinde nevyspím, než ve vlastní posteli. Musím ale říci, že za 9 let naší existence jste první, kdo se na našich matracích špatně vyspal.

Václava

Gruppe von Freunden, 6.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Klidná ulice, čistota ,příjemný personál.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

p. Likař

Einzelreisende, 24.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra

Einzelreisende, 27.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • penzion je velmi vkusný, čistý, personál velmi příjemný

  • vadí mi "skromnost snídaní" Myslím si, že pokud by byly k dispozici smažená nebo vařená vejce popř. párky bylo by to hned lepší :-)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme velice za pozitivní i negativní komentář. Ze všeho se rádi poučíme. V tomto případě musím napsat, že nevlastníme restaurační kuchyň, tudíž nám hygienická stanice podávání teplých snídaní výslovně zakazuje. Proto můžeme servírovat pouze studený bufet. Děkujeme za pochopení. Tým penzionu Joštovka

Anonymus

Einzelreisende, 25.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Útulno,čisto,vstřícný personál,vynikající snídaně,pohodlná postel,teplo v koupelně

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Roman Skaba

Einzelreisende, 12.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Maximální spokojenost,klid ,rodinné prostředí a hlavně velmi milá obsluha ,která umí poradit a pomoc. Rád se vrátím Skaba

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lumír Šiška

Einzelreisende, 23.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Klidné, příjemné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

. Chejn

Einzelreisende, 17.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Byl jsem velmi spokojen, vzhledem k tomu, že penzion se nachází v centru a jeho služby jsou ve výborné kvalitě.Často cestuji a vždy dávám přednost menším ubytovacím zařízením, kde je příjemnější atmosféra

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Milada Charvátová

Familie mit kleinen Kindern, 9.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.