+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Joštovka Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 18 reviews

  • Staff

    96%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    82%
  • Comfort

    81%
  • Value for money

    87%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • young couple
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 18.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Příjemný personal a dobra snídaně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.10.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • vstřícný personál, u personálu mi nejde ohodnotit jako perfektní, ale chtěla bych dát 5 hvězdiček

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radislav Skrucaný

single traveler, 15.9.2015

Čeština

  • Overall rating
38 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
2
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
4
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme za udělené hodnocení. Ne vždy odepisuji, ale v tomto případě se to nedá. Jsme rádi za každou kritiku, která nás může posunout dále ve zlepšení našich služeb. Ale v tomto případě bychom se nezavděčili asi ničím. Pokud byl pán tak nespokojen, uvítala bych, kdyby to řekl osobně nám nebo napsal , co se mu konkrétně u nás nelíbilo. Z toho se pak můžeme poučit.

Vladimír Dufek

single traveler, 20.8.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lenka Řeháková

mature couple, 13.3.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Příjemný peronál, klid.

  • Ne příliš vhodné a pohodlné parkování.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 5.3.2015

Čeština

  • Overall rating
46 %
  • Vrele prijeti personalem, doporuceni mist na parkovani

  • Chybejici doplnky v koupelne, gely, sampon, kosmeticke potreby, kapesniky. Casti skrini byly rozbite....ocividne uz delsi dobu

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
2
Cena/kvalita
1
Penzion Joštovka replied to this review.
Prvotně děkujeme za recenzi i negativní hodnocení, je pro nás motivací ke zlepšení. Musíme se ale ohradit k negativnímu hodnocení, které není zcela pravdivé.
Kapesníčky a tekutá mýdla poskytujeme standardně a šampon bychom klientovi na požádání samozřejmě poskytli. Jelikož nejsme hotel, běžně tyto hygienické potřeby neposkytujeme. Dovolujeme si oponovat, že skříň byla rozbitá. Byla upadlá pouze úchytka od spodní zásuvky. To samozřejmě ihned napravíme.
Příště bychom ocenili, kdyby nám klienti své požadavky říkali osobně a ne prostřednictvím recenzí.

Jiří BERKOVEC

single traveler, 9.10.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Milá a příjemná obsluha, čistota, výbava pokoje.

  • Tentokrát jsem měl malý pokoj, ale tomu odpovídala i nižší cena.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pí. Kasková

single traveler, 10.9.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Klid, příjemné "domácí" prostředí. Líbila se mi poloha penzionu ve středu města v krásné historické části.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

PhDr. Renáta Julínková

single traveler, 18.6.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem jednoznačně spokojena, mimořádně oceňuji jak vzornou čistotu pokoje i koupelny, tak možnost dostat snídaňový balíček, pokud musím z penzionu odejít před dobou snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Pokorný

mature couple, 13.6.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Strašně měké madrace...

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
10
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme za udělení recenze. Bohužel matrace je otázka vkusu každého z nás a ani já, jako majitelka se nikde jinde nevyspím, než ve vlastní posteli. Musím ale říci, že za 9 let naší existence jste první, kdo se na našich matracích špatně vyspal.

Václava

group of friends, 6.6.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Klidná ulice, čistota ,příjemný personál.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

p. Likař

single traveler, 24.4.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra

single traveler, 27.3.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • penzion je velmi vkusný, čistý, personál velmi příjemný

  • vadí mi "skromnost snídaní" Myslím si, že pokud by byly k dispozici smažená nebo vařená vejce popř. párky bylo by to hned lepší :-)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Joštovka replied to this review.
Děkujeme velice za pozitivní i negativní komentář. Ze všeho se rádi poučíme. V tomto případě musím napsat, že nevlastníme restaurační kuchyň, tudíž nám hygienická stanice podávání teplých snídaní výslovně zakazuje. Proto můžeme servírovat pouze studený bufet. Děkujeme za pochopení. Tým penzionu Joštovka

Anonym

single traveler, 25.2.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Útulno,čisto,vstřícný personál,vynikající snídaně,pohodlná postel,teplo v koupelně

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Roman Skaba

single traveler, 12.2.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Maximální spokojenost,klid ,rodinné prostředí a hlavně velmi milá obsluha ,která umí poradit a pomoc. Rád se vrátím Skaba

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lumír Šiška

single traveler, 23.1.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Klidné, příjemné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

. Chejn

single traveler, 17.1.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Byl jsem velmi spokojen, vzhledem k tomu, že penzion se nachází v centru a jeho služby jsou ve výborné kvalitě.Často cestuji a vždy dávám přednost menším ubytovacím zařízením, kde je příjemnější atmosféra

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Milada Charvátová

family with young children, 9.8.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.